Altın 6392.59 %0.77
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4331 %0.04
Euro 53.4324 %-0.36
Sterlin 61.4938 %0.03

EGO'dan Ankara'da 3 Ay Sürecek Yol Çalışması Duyurusu

EGO'dan Ankara'da 3 Ay Sürecek Yol Çalışması Duyurusu

Ankara'da yıl boyunca çeşitli dönemlerde yol yapım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaların insanlara minimum mağduriyetle yansıması için EGO tarafından önceden bilgilendirme yapılıyor.

Başkent Ankara'da, çeşitli cadde ve sokaklarda zaman zaman yol çalışmaları yapılmaktadır. Bu süreçte, vatandaşların bilgilendirilmesi ve alternatif güzergahların kullanılması için EGO önemli bir rol üstleniyor.

EGO'nun Planladığı Çalışma

EGO Genel Müdürlüğü, resmi ve internet sitesi aracılığıyla 3 ay sürecek bir yol yapım çalışmasını duyurdu. Özal Bulvarı, Karacaören Köprülü Kavşağı istikametinde gerçekleştirilecek olan çalışmanın detayları ve süresi hakkında bilgi verildi.

Duyuruda şu ifadeler kullanıldı: "04 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 06.00 itibarıyla Özal Bulvarı, Karacaören Köprülü Kavşağı mevkiinde yol yapım çalışmaları başlayacaktır. Tahmini 3 ay sürecek olan bu çalışma boyunca, belirtilen güzergahlar üzerinde seyir halinde olan araçlarımız; Emek Caddesi istikametinde Ankara kent merkezine, Esenboğa Havalimanı dönüşü istikametinde ise Lokman Sokak-1566. Cadde-Gazze Caddesi-Mavi Marmara Caddesi güzergahlarından geçerek hizmetlerine devam edecektir."

Sürücülere Önemli Bilgilendirme

EGO'nun bu çalışma öncesinde yapmış olduğu bilgilendirme ile sürücüler, Ağustos ayına kadar sürecek olan çalışma süresince alternatif güzergahlarını kullanarak istedikleri yere ulaşabileceklerdir. Bu sayede olası trafik sıkışıklıklarından minimum düzeyde etkilenmeleri sağlanacaktır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.