Altın 6422.99 %1.25
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4392 %0.02
Euro 53.4985 %-0.27
Sterlin 61.605 %0.21

Saraykent’ten Yozgat Jandarma’ya Ziyaret: Yeni Hizmet Binası İçin Kurban Kesildi

Saraykent’ten Yozgat Jandarma’ya Ziyaret: Yeni Hizmet Binası İçin Kurban Kesildi

Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu ve esnaf Serkan Varlık, Yozgat İl Jandarma Alay Komutanlığı’nı ziyaret ederek yapımı süren yeni hizmet binası için kurban kesip hayırlı olsun dileklerini iletti.

Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu ve Saraykent esnaflarından Serkan Varlık, Yozgat İl Jandarma Alay Komutanlığı’nı ziyaret ederek önemli bir buluşmaya imza attı. Ziyaret kapsamında yapım aşamasında olan yeni hizmet binası hakkında bilgi alındı.

Yeni Hizmet Binası İçin Kurban Kesildi

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında, yapımı devam eden yeni Jandarma hizmet binası için kurban kesilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Heyet, yeni binanın hem Jandarma teşkilatına hem de Yozgat’a önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

“Hayırlı Olsun” Temennisi

Ziyarette, yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki güvenlik hizmetlerinin daha güçlü ve modern bir yapıya kavuşacağı vurgulandı. Saraykent heyeti, Jandarma teşkilatına başarı dileklerini iletti.

Teşekkür ve Memnuniyet Mesajı

Yozgat İl Jandarma Alay Komutanlığı yetkilileri, gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu ve Serkan Varlık’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Yozgat’ta Kurumlar Arası İş Birliği Vurgusu

Ziyaret, Yozgat’ta yerel yönetimler ile güvenlik güçleri arasındaki güçlü iletişim ve iş birliğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki hizmet kapasitesinin artması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.