Yozgat Eğitim Camiasını Yasa Boğan Kayıp: Eda Köroğlu Hayatını Kaybetti
Yozgat Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Elif Köroğlu Tümgan’ın kardeşi Eda Köroğlu’nun vefat haberi, ailesi, yakınları ve eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.
Yozgat’ın eğitim ve sosyal yaşamında yakından tanınan isimlerden Yozgat Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Elif Köroğlu Tümgan’ın kardeşi Eda Köroğlu’nun vefat ettiği öğrenildi. Acı haber, başta Köroğlu ve Tümgan aileleri olmak üzere sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.
Yakın çevresi tarafından sevilen ve saygı duyulan isimlerden biri olan Eda Köroğlu’nun vefatı, kentte derin bir üzüntüyle karşılandı.

Samsun’da toprağa verilecek
Merhume Eda Köroğlu için bugün öğle namazına müteakip Samsun Bafra ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Eğitim Camiasından Başsağlığı Mesajları
Eda Köroğlu’nun vefat haberinin duyulmasının ardından Yozgat eğitim camiasından çok sayıda başsağlığı mesajı paylaşıldı. Meslektaşları ve dostları, Elif Köroğlu Tümgan’a ve ailesine destek mesajları ileterek acılarını paylaştı.
Yapılan açıklamalarda, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunuldu.
Köroğlu ve Tümgan Ailelerine Taziye
Eda Köroğlu’nun vefatı nedeniyle Köroğlu ve Tümgan ailelerinin büyük bir acı yaşadığı belirtilirken, sevenleri de merhumenin hatırasını yaşatacaklarını ifade etti.
Yozgat halkı ve eğitim camiası, bu zor süreçte aileye destek olurken, merhume için rahmet ve dualarını eksik etmiyor.
Çamlık Medya’dan Başsağlığı Mesajı
Biz de Çamlık Medya ailesi olarak merhume Eda Köroğlu’na Allah’tan rahmet, başta Yozgat Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Elif Köroğlu Tümgan olmak üzere Köroğlu ve Tümgan ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.