Yozgat’ta yürekleri ağza getirmişti! Minik Aybüke için anlamlı buluşma!
Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde kaybolduktan sonra jandarmanın yoğun çalışmalarıyla sağ olarak bulunan 3 yaşındaki Aybüke İnce için düzenlenen mevlit programında duygu dolu anlar yaşandı. Arama çalışmalarını yürüten jandarma ekipleri, minik Aybüke ve ailesiyle bir kez daha bir araya geldi.
Yozgat'ın Çayıralan ilçesine bağlı Söbeçimen köyünde 8 Mayıs 2026 tarihinde kaybolan 3 yaşındaki Aybüke İnce, Yozgat İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde yürütülen geniş çaplı arama-tarama çalışmaları sonucunda evinden yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta sağ olarak bulunmuştu. Olay, tüm Yozgat'ta büyük sevinçle karşılanmıştı.
Teşekkür Ziyaretinin Ardından Mevlitte Buluştular
Aybüke İnce'nin ailesinin Yozgat İl Jandarma Komutanlığına gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinin ardından, 12 Temmuz 2026 Pazar günü Çayıralan ilçesi Alamettin Yaylası'nda minik Aybüke için mevlit programı düzenlendi.
Programa Yozgat İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Çayıralan Kaymakamı Recep Bostancı, Çayıralan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Asayiş Kıdemli Başçavuş Haluk Aktan ve eşleri katıldı.

Aybüke'nin Gülümsemesi Herkesi Mutlu Etti
Mevlit programında İnce ailesiyle bir araya gelen protokol üyeleri ve jandarma personeli, Aybüke'nin sağ salim ailesine kavuşmasının sevincini bir kez daha paylaştı.
Minik Aybüke'nin yüzündeki tebessüm, günler süren özverili arama çalışmalarının en anlamlı karşılığı olurken, aile ile jandarma personeli arasında oluşan gönül bağı da bu buluşmayla daha da güçlendi.
"Vatandaşımızın Her Zaman Yanındayız"
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için görevlerin aynı azim, kararlılık ve özveriyle sürdürüleceği vurgulandı.
Açıklamada, jandarma teşkilatının yalnızca güvenlik hizmetlerinde değil, vatandaşların zor günlerinde de yanlarında olmaya devam edeceği ifade edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.