Yerköy’de Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlid Okutuldu
Yerköy Belediye Başkanlığı 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit okuttu.
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma yol açan depremlerin yıldönümünde, Molla Hüsrev Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programında, hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi.

Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen programa Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Doğruyol, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz, Belediye Zabıta Müdürü Ertuğrul Dönmez, Şirket Müdürleri Musa Yılmaz ve Serkan Işık ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, programın ardından yaptığı açıklamada, 6 Şubat depremlerinin derin izler bıraktığını belirterek, "Bugün, yaşanan büyük felakette hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle anıyor, geride kalan yakınlarına sabır diliyoruz. Yerköy Belediyesi olarak, depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Rabbim, bir daha böyle acılar yaşatmasın." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.