Yerköy’e Engelsiz Dokunuş: Eski Hastane Yeni Umut Oluyor
Yayınlanma:
Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bulunan eski devlet hastanesi binası, “Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi”ne dönüştürülüyor. Dönüşüm projesi resmen başlarken, çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, projenin engelli bireylerin yaşam kalitesini artırma adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.
‘’Şükranlarımızı sunuyoruz’’
Açıklamada, “Bu hizmetin ilimize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yeni merkez, bakım ve rehabilitasyon hizmetlerine ihtiyaç duyan vatandaşlara modern ve kapsamlı hizmetler sunacak. Proje tamamlandığında, bölgede sosyal hizmet altyapısının güçlenmesi ve engelli bireylerin topluma daha etkin şekilde katılımının sağlanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Yerköy Haber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.