Altın 6447.07 %1.63
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.463 %0.05
Euro 53.5057 %-0.24
Sterlin 61.5541 %0.13

MHP Yozgat Teşkilatı Ankara’da: Bakan Murat Kurum ve Genel Merkez Ziyaretlerinde bulundu

MHP Yozgat Teşkilatı Ankara’da: Bakan Murat Kurum ve Genel Merkez Ziyaretlerinde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl ve ilçe teşkilatı, Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Heyet, Murat Kurum başta olmak üzere parti yöneticileriyle bir araya gelerek Yozgat’ın ihtiyaçlarını masaya yatırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat teşkilatı, geniş katılımlı bir heyetle Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Heyette MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay ve İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanı Ümüt Şahbaz ile belediye başkanları yer aldı.

İlk durak: Bakan Murat Kurum

Heyetin ilk ziyareti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a gerçekleştirildi. Görüşmede Yozgat’ın ihtiyaçları, yerel yönetimlerin talepleri ve devam eden projeler kapsamlı şekilde ele alındı.

Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Üretken Belediyecilik anlayışıyla Yozgat’ımızın önceliklerini Sayın Bakanımıza ilettik. Belediyelerimizin hizmet kapasitesini artıracak önemli görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.

Yerel yönetimler için güçlü iş birliği mesajı

Görüşmede altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemelerinden sosyal hizmetlere kadar birçok başlıkta değerlendirmeler yapıldı. Yozgat’ın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için merkezi yönetim ile yerel yönetimler arasında güçlü koordinasyonun önemine vurgu yapıldı.

MHP Genel Merkezi’nde Sadir Durmaz Ziyareti

Ziyaret programı kapsamında heyet, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgatlı hemşehri Sadir Durmaz ile de bir araya geldi. Genel Merkez’de gerçekleşen görüşmede, Yozgat’taki çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Özgür Bayraktar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Yozgat heyeti, son olarak Araştırma ve Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Özgür Bayraktar’ı ziyaret etti. Bayraktar’a yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.

“Yozgat İçin Durmadan Çalışacağız”

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, açıklamasında Yozgat’ın gelişimi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Sedef, ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve parti yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yozgat İçin Ortak Hedef

Gerçekleştirilen ziyaretlerin, Yozgat’ın kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması adına önemli katkılar sağlaması bekleniyor. MHP heyeti, şehrin her köşesine hizmet götürme hedefiyle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.