Daha önce Edirne Kadastro Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan Koçkar, Yozgat’ta da aynı vizyonla hizmet etmeye hazırlanıyor.
Göreve başlamasının ardından bölgedeki çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, Yozgat Çamlık Gazetesi İnternet Sitesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rabia Sultan Sedef de Ekrem Ersan Koçkar’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, bölgedeki tapu ve kadastro hizmetlerinin mevcut durumu ve geleceğe dair hedefler değerlendirildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürü Koçkar, "Bölgedeki hizmet anlayışını daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Özellikle vatandaş memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalışacağız. Tapu ve kadastro hizmetlerinde şeffaflık, hız ve güvenilirlik en temel önceliğimiz olacak" şeklinde konuştu.