Yozgat’ta Elektrikleri Kesecek Haber: Her An Düşebilir!
Yozgat’ta Elektrikleri Kesecek Haber: Her An Düşebilir!
İçeriği Görüntüle

Alakoç, “Mali müşavirlerimiz ekonomimizin görünmeyen kahramanlarıdır.” dedi. Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç, TSO’nun 100. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ziyaret programı kapsamında kentteki kurum ve meslek temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaretlerin ilk durağında Yozgat Merkez’de faaliyet gösteren serbest muhasebeciler ve mali müşavirlerle buluşan Alakoç, ekonominin sağlıklı ilerlemesinde mali müşavirlerin rolüne dikkat çekti.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Alakoç, mali müşavirlerin ticaret dünyasının en önemli paydaşlarından biri olduğunu belirtti.
“Ekonominin düzenli işlemesinde, işletmelerin doğru adımlar atmasında mali müşavirlerimizin büyük emeği var. Onlar, ticaret hayatımızın vazgeçilmez bir unsurudur.” dedi.

Alakoç, son dönemde hayata geçirilen dijital vergi dairesi, e-belge uygulamaları ve yeni beyan sistemlerinin işletmeler açısından önemine değinerek, “TSO olarak bu süreçte üyelerimize her zaman teknik destek sağlamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Tso Mali Müşavirler (2)

“İş birliği ve iletişim gücümüzü artırıyoruz”

Yozgat ekonomisinin gelişiminde mali müşavirlerin önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Başkan Alakoç, ildeki meslek mensuplarını tek tek ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinledi.
“Yeni vergi sistemiyle birlikte Ticaret Sicil Müdürlüğü ve TSO’nun yürüttüğü çalışmaları uyum içinde sürdürüyoruz. Kurumlar arası iş birliğini güçlendirmek en büyük hedefimiz.” dedi.

Tso Mali Müşavirler (1)

SMMMO Başkanı Evcimen’e ziyaret

Ziyaret programının son durağında Yozgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Harun Evcimen’i makamında ziyaret eden Alakoç, yapılan temasları değerlendirdi. Mali müşavirlerin özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Alakoç, “İlimizin ekonomik hayatında önemli bir yere sahip olan mali müşavirlerimizle sürekli iletişim halinde olmak bizim için büyük bir kazanç. Onların bilgi birikimi, odamızın ve işletmelerimizin yolunu aydınlatıyor.” şeklinde konuştu.

Tso Mali Müşavirler (4)

“Biz bir bütünüz”

TSO olarak üyelere daha hızlı, şeffaf ve çözüm odaklı hizmet sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Alakoç, “Biz bir bütünüz. Ticaretin nabzını tutarken mali müşavirlerimizin rehberliğini çok kıymetli buluyoruz. Misafirperverlikleri ve katkıları için tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Tso Mali Müşavirler (3)

Evcimen’den teşekkür mesajı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yozgat SMMMO Başkanı Harun Evcimen ise Başkan Alakoç’a teşekkür ederek, “Üç yıldır süregelen uyumlu iş birliklerimizden dolayı mutluyuz. Başkanımız her zaman odamızla iletişim halinde oldu ve yeni yasa, yönetmeliklerde bizlerle istişare etti. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Tso Mali Müşavirler (5)

Muhabir: Eda Demirel