Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çiftçilere verilen desteğin önemine vurgu yaptı. Bakan Yumaklı, “Çiftçimize destek, üretime güç, Anadolu’ya bereket oluyoruz. 3 milyar 305 milyon 657 bin TL destekleme ödemesini bugün itibarıyla çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

Çiftçi Ödeme (3)

Asgari Ücrete Ara Zam Yapılacak mı? Bakan Işıkhan Temmuz 2025 İçin Kapıyı Açık Bıraktı!
Asgari Ücrete Ara Zam Yapılacak mı? Bakan Işıkhan Temmuz 2025 İçin Kapıyı Açık Bıraktı!
İçeriği Görüntüle

Bölgedeki ekonomi canlanacak

Türkiye genelindeki üreticilere can suyu niteliği taşıyan bu destekleme ödemesi, tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini sağlamayı ve kırsal bölgelerde ekonomik canlılığı artırmayı hedefliyor. Uzmanlar, söz konusu desteklerin tarım sektöründe verimlilik ve üretici motivasyonunu artırmada kritik rol oynadığını belirtiyor.

Çiftçi Ödeme (1)

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bu adımıyla Anadolu’da tarımsal üretimin artması ve kırsal alanlarda refah seviyesinin yükselmesi bekleniyor.

Muhabir: Haber Merkezi