İstanbul Avrupa ve Anadolu Yozgat Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Yeter Özten Yıldırım ev sahipliğinde, kadınların birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi amaçlayan etkinlik, hem gönüllere dokundu hem de Yozgatlı hemşehrilerin dayanışma gücünü bir kez daha ortaya koydu.

İstanbul Yozgatli Kadinlar Bulusma 3

Ünlü tarihçi Profesör Doktor İlber Ortaylı Yozgat'ı konuştu!  Vali, belediye başkanı, Sarıkaya, Yozgat...
Ünlü tarihçi Profesör Doktor İlber Ortaylı Yozgat'ı konuştu! Vali, belediye başkanı, Sarıkaya, Yozgat...
İçeriği Görüntüle

İstanbul’da Yozgatlı kadınlardan anlamlı buluşma

Programda İstanbul Avrupa ve Anadolu Yozgat Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Fakı’nın eşi Dilek Fakı, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban’ın eşi Makbule Çelik Çoban, İstanbul Hayra Vesile Derneği Başkanı Emine Arıca, AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilat Başkanı Emine Butur, Esenyurt Kent Konseyi Kadınlar Kolu Başkanı Çiğdem Çınar, CHP Esenyurt İlçe Kadın Kolu Başkan Yardımcısı Sibel Aydoğan, Esenyurt Anneleri Dernek Başkanı Zeliha Coşkunkan ve Bağcılar Yozgatlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Gülşen Karacabey katıldı. Programa ayrıca İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen çok sayıda davetli kadın katıldı.

İstanbul Yozgatli Kadinlar Bulusma 1

Kadın Kolları Başkanı Yeter Özten Yıldırım: “Birlikte daha güçlüyüz”

Program sonunda konuşan Kadın Kolları Başkanı Yeter Özten Yıldırım, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Yüreğiyle gelen, duasıyla destek veren tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ederim. Bu program sadece bir buluşma değil, kadınlarımızın gücünü, birlikteliğini ve Yozgatlı olmanın değerini yansıtan anlamlı bir adımdı. İnşallah bu dayanışmayı büyüterek sürdürmeye devam edeceğiz. İstanbul’da yaşayan Yozgatlı kadınların sesi daha güçlü çıkacak.”

İstanbul Yozgatli Kadinlar Bulusma

Kadınların buluşması güne özel ikramların yanı sıra samimi sohbetler ve gönül bağıyla sona erdi.

İstanbul Yozgatli Kadinlar Bulusma 2

Muhabir: Çelebi Yıkılmaz