Tamamlanma aşamasına gelen projede çalışmalar hız kesmeden devam ederken, AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir'den sevindirici açıklamalar geldi.

Yozgat Havalimanı (3)-1

Havalimanında incelemelerde bulunan Kandemir, projenin yüzde 90’ının tamamlandığını belirterek, “Yozgat ve çevre iller için çok tercih edilen bir havalimanı olacak. Hem Yozgatlı gurbetçilerimiz hem de Sivas, Kayseri ve Çorum’dan gelen vatandaşlarımız ulaşımda bu havalimanını tercih edebilecek” dedi.

Yozgat Havalimanı (2)-2

Alaca Yolu da Tamamlandı

Hasan Kandemir ayrıca havalimanına ulaşımı sağlayacak olan Alaca yolu ile Fakıbeyli köyü üzerinden gelen bağlantı yolunun tamamlandığını duyurdu. Böylece havalimanına ulaşım daha hızlı ve konforlu hale gelecek.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’dan Su Müjdesi: Yeni Kaynak Arıtma Tesisine Bağlandı
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’dan Su Müjdesi: Yeni Kaynak Arıtma Tesisine Bağlandı
İçeriği Görüntüle

Yozgat Havalimanı’nın hizmete girmesiyle birlikte bölgenin ulaşım altyapısında büyük bir gelişme yaşanması bekleniyor.