Saraykent İçin Ankara Temasları: Başkan Köroğlu’ndan Bekir Bozdağ ve İbrahim Ethem Sedef’e Ziyaret
Saraykent İçin Ankara Temasları: Başkan Köroğlu’ndan Bekir Bozdağ ve İbrahim Ethem Sedef’e Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Açılış programına Önceki Dönem Adalet Bakanı, TBMM Grup Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Bozok Üniversitesi Rektörü Evren Yaşar, AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, Merkez İlçe Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek ile il protokolü ve teşkilat mensupları katıldı.

Hukuka Yatırım (2)

Programda konuşan yetkililer, hukuk eğitiminin teorik bilginin yanı sıra uygulama imkânlarıyla güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Hizmete giren Uygulama Mahkeme Salonu’nun öğrencilerin mesleki pratiğini geliştirmesine katkı sunacak, kütüphanenin ise akademik çalışmalara önemli bir kaynak desteği sağlayacak.

Açılışta yapılan değerlendirmede, “Eğitimin ve adaletin geleceğine katkı sunacak önemli bir adımı hep birlikte attık. Geleceğin hukukçularının yetişeceği bu kıymetli eserlerin üniversitemize ve Yozgat’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

Hukuka Yatırım (1)

Muhabir: Orhan Kalabalık