Aydıncık’ta Kütüphane Haftası Etkinliği: Öğrencilerle Kitap Okuma Buluşması
Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam, Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelerek Aydıncık Halk Kütüphanesi’nde kitap okuma etkinliğine katıldı.
Kütüphane Haftası kapsamında Aydıncık Halk Kütüphanesi’nde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Programa Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam, Aydıncık Kaymakamı Latif Koralp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emir Alan katıldı. Etkinlikte öğrencilerle birlikte kitap okuma programı gerçekleştirildi.

Protokolden Öğrencilerle Kitap Okuma Etkinliği
Program kapsamında protokol üyeleri, öğrencilerle aynı ortamda kitap okuyarak Kütüphane Haftası’nın önemine dikkat çekti. Öğrencilerin kitaplara olan ilgisi ve etkinliğe katılımı memnuniyetle karşılandı.

Geleceğe Yönelik Eğitim Vurgusu
Etkinlikte konuşan yetkililer, çocukların bilgiyle buluşmasının ve okuma alışkanlığı kazanmasının önemine vurgu yaptı. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin kültürel ve akademik gelişimine destek olunacağı ifade edildi.

Teşekkür Mesajı
Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam, etkinliğe katkı sunan tüm kurum ve yetkililere teşekkür ederek, öğrencilerin gelişimi için benzer faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.