Bilecik’te yaşayan Yozgatlılar, önemli bir göreve atanan hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak göreve başlayan Yozgatlı Kürşat Bozkurt, Bilecik’te ikamet eden Yozgatlı hemşehrileri tarafından makamında ziyaret edildi. Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyareti, hemşehri bağlarının güçlülüğünü ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.
Ziyaret sırasında Yozgatlılar, Bozkurt’a yeni görevinde başarı dileklerini iletirken, kendisini Bilecik gibi tarihi ve kültürel zenginliği yüksek bir şehirde önemli bir sorumluluk üstlenmiş olmasından dolayı tebrik etti.

Kültür ve Turizm Vurgusu Öne Çıktı
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Bilecik’in kültürel mirası, turizm potansiyeli ve bu alanda yapılabilecek çalışmalar üzerine sohbet edildi. Bilecik’in tarihi kimliğinin korunması, turizm değerlerinin daha görünür hale getirilmesi ve kültürel faaliyetlerin artırılması konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Yozgatlı hemşehriler, Kürşat Bozkurt’un bilgi birikimi ve tecrübesiyle Bilecik’in kültür ve turizm alanında önemli çalışmalara imza atacağına inandıklarını dile getirdi.

Kürşat Bozkurt’tan Teşekkür Mesajı
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürü Kürşat Bozkurt, Yozgatlı hemşehrilerinin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bozkurt, hemşehri dayanışmasının kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade ederek, görev süresi boyunca Bilecik’in kültürel ve turistik değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için gayret göstereceğini belirtti.
Bozkurt ayrıca, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve yerel paydaşlarla iş birliği içerisinde çalışmanın önemine dikkat çekti.





