Maarifin Kalbinde Ramazan Şenlikleri Yozgat’ta Başladı
Maarifin Kalbinde Ramazan Şenlikleri Yozgat’ta Başladı
İçeriği Görüntüle

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, "Köyden İndim Şehire" filmine atıfta bulunularak ilginç bir soru soruldu. Yarışmada, Himmet'in altınları sayarken Hayret'in yediklerinin en iyisi olarak hangi yiyeceği söylediği ve bu durumun Himmet'in altınların sayısını unutmasına neden olduğu merak konusu oldu.

Sahneye göre, Hayret, yediklerinin en iyisi olarak Pireli Kebap cevabını verdiğinde, Himmet bu yanıtı düzelterek altınların sayısını unutur. Bu olay, filmdeki komik anlardan biri olarak hatırlanıyor.

Sonuç olarak, doğru cevap A: Pireli Kebap olarak belirlendi. Yarışmanın bu bölümü, izleyiciler arasında nostaljik bir etki yarattı ve filmle ilgili anıları yeniden canlandırdı.

Muhabir: Mehmet Ali