İYİ Parti Yozgat Teşkilatı Ankara'daki "Bayrak Aç" Mitingine Katıldı
İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı, Ankara Tandoğan Meydanı'nda düzenlenecek "Bayrak Aç" mitingine katılmak üzere Cumhuriyet Meydanı'ndan otobüslerle hareket etti.
İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan, mitingin haksızlığa uğradığını düşündükleri vatandaşlara destek vermek ve milli birlik mesajı vermek amacıyla düzenlendiğini söyledi.
İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı, Ankara Tandoğan Meydanı'nda gerçekleştirilecek "Bayrak Aç" mitingine katılmak üzere Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Parti üyeleri, il başkanlığı binasından Türk bayrakları eşliğinde yürüyerek meydana gelirken, daha sonra otobüslerle Ankara'ya hareket etti.

Cumhuriyet Meydanı'ndan Ankara'ya Hareket
Miting öncesinde Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan partililer, ellerinde Türk bayraklarıyla Ankara'daki programa katılmak üzere yola çıktı.
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan da hareket öncesinde partililere hitap ederek mitingin amacı hakkında açıklamalarda bulundu.
Taştan'dan Miting Mesajı
Mustafa Görkem Taştan, Ankara Tandoğan Meydanı'nda düzenlenecek "Bayrak Aç" mitingine Yozgat'tan yoğun katılım sağlandığını belirtti.
Taştan, mitingin haksızlığa uğradığını düşündükleri vatandaşlara destek vermek ve milli birlik ile beraberlik mesajı vermek amacıyla gerçekleştirildiğini ifade etti.

Terör Karşıtı Vurgu
Açıklamasında, bazı illerde düzenleneceğini ifade ettiği etkinliklere de değinen Taştan, Ankara'daki mitingin bu etkinliklere karşı milli birlik ve beraberlik mesajı taşıdığını söyledi.
Taştan, konuşmasını Türk bayrakları eşliğinde Tandoğan Meydanı'na hareket ettiklerini belirterek, "Ne mutlu Türk'üm diyene." ifadeleriyle tamamladı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.