Çekerek Belediye Başkanı Avukat Üzeyir İnce’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen mezunlar, ilçenin doğal güzellikleri eşliğinde hem eski dostlarıyla bir araya geldi hem de Çekerek’in turistik noktalarını gezme fırsatı buldu. Etkinlik sabah saatlerinde Çekerek ŞATO’da verilen kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından katılımcılar, Süreyya Bey Barajı, Lavanta Adası ve Millet Bahçesi gibi önemli ziyaret noktalarını gezdi.

Bu yıl gezi temasıyla organize edilen buluşma, rafting etkinliğiyle renklendi. İlçenin doğal dokusu içinde gerçekleştirilen rafting organizasyonu, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Mezunlardan Başkan İnce’ye Teşekkür

Etkinlikte mezunlar adına konuşma yapan Sadullah Gürler, yıllardır süregelen buluşmaların bu yıl da başarıyla gerçekleştirildiğini belirterek, “Çekerek Belediye Başkanımız Avukat Üzeyir İnce’nin ev sahipliğinde çok güzel bir organizasyon oldu. Kendisine bizlere gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz,” dedi.

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden Babalar Günü'ne Anlamlı Kutlama
Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden Babalar Günü'ne Anlamlı Kutlama
İçeriği Görüntüle

Dostluklar Tazelendi, Anılar Canlandı

Ankara, İstanbul ve Kayseri başta olmak üzere birçok ilden mezunların katıldığı program, samimi atmosferi ve zengin içeriğiyle beğeni topladı. Buluşma, eski dostlukların pekişmesine ve doğa ile iç içe anıların yeniden canlanmasına vesile oldu.

Muhabir: Haber Merkezi