Kulüp Başkanı İlhami Ünal, yaptığı açıklamada, çocukların hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak hem de sporu sevdirmek amacıyla yaz dönemi futbol kurslarını başlattıklarını duyurdu.

Yozgat 66 Spor’un yaz dönemi futbol antrenmanları, Yozgat Şehir Stadyumu’nun dış sahasında gerçekleştiriliyor. Antrenmanlar her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri saat 16:30 ile 19:30 arasında yapılıyor. Deneyimli ve alanında uzman antrenörler eşliğinde düzenlenen antrenmanlara 6-15 yaş arası tüm çocuklar katılabiliyor.

Yozgatspor Futbol Okulu’ndan Büyük Başarı!
Yozgatspor Futbol Okulu’ndan Büyük Başarı!
İçeriği Görüntüle

Başkan Ünal, "Yozgat’ın en güçlü altyapısına sahip futbol okullarından biri olarak, genç yetenekleri keşfetmeyi ve Türk futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz. Yaz döneminde düzenlediğimiz bu kurslarda çocuklarımız hem eğleniyor hem de disiplinli bir şekilde futbol eğitimi alıyor. Tüm Yozgatlı aileleri, çocuklarını bu kaliteli eğitim ortamıyla tanıştırmaya davet ediyoruz." dedi.

Muhabir: Haber Merkezi