Akif Reçber
Kırıkkanat Mine
Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mine Kırıkkanat’ın Halk TV’de yaptığı korkunç açıklamaları günlerce, hatta aylarca konuşsak yeridir.
Belki duymayan bir çift kulak vardır diye bir de buradan duyuralım hezeyan dolu o açıklamaları:
“Dinlerini yaşatmamışız, camilerini kapatmışız. Bazı camileri ahır yapmışız, çocukların okumasına mâni olmuşuz diye şikâyet ediyorlar. Yani onları mağdur etmişiz. Kim şimdi mağdur? Biz. O zaman bunun da bir hesap günü gelecek. Şimdi mağdur biziz. Biz de sizi mağdur edeceğiz elbette. Elbette bugün gelecek” diyor.
Bu sıradan bir açıklama değil, âdeta intikam yeminidir.
Peki bu müptezel hanımefendinin dedikleri bu Ülkede olmadı mı? oldu. fazlasıyla oldu.
Başkan Tayyip Erdoğan’da gerekli tepkiyi gösterdi ama bu hanımefendinin dediklerini duyunca bu Ülkeye, Müslüman kesime kan kusturmak isteyenlerin olduğu apaçık bir kez daha ortaya çıkmıştır.
Mine’nin kanatları kırık olmasa demek ki ecdadının yada ideolojisinin yaptıklarını tekrar yapacak iyi ki kanadı kırık. Televizyon da kokarca gibi kokan bir ağızla ülkede fitnelik ve ayrışma çıkartmaya çalışan Kırıkkanat’a gerekli yaptırım uygulanmalı yada savcılarımız en azından ifadeye çağırmalıdır.
Köhnemiş düşüncede olmalarına rağmen neden bu kadar sesleri gür çıkıyor bununda ayrıca önüne geçilmelidir. Fikir özgürlüğü denilerek, Ülkemizin ve Dinimizin tüm değerlerine saldırmayı kendilerin de hak gibi görüyorlar. Bunlar bu Ülkenin hiçbir zaman menfaatine çalışmadıkları gibi ne kadar marjinal grup varsa ve ihanet içerisinde olan herkesimin yanında yer aldılar. Yeri geldi Avrupa Ülkelerini Türkiye’ye müdahale etmesi gerektiğini söylediler, yeri geldi Gezici Vandallar ile yakıp yıktılar yeri geldi pkk’lı, Demirtaş’a, Özgürlük istediler yeri geldi. Fetöcü hainlere kol kanat gerip onlar gibi konuşmaktan geri kalmadılar.
Mine gibi müptezellerin iyi ki kanadı kırık yoksa bunlar Ezan-ı Muhammedi’yi Türkçe okutmaktan, Camileri, Mescitleri ahır yapmaktan Yüce Kitabımız Kur’anı okumayı yasaklamaktan Mahyalara Tanrı Uludur yazmaktan Para biriktir yazmaktan geri kalmayacaklardır. Şu da bir gerçektir ki Türkiye artık eski Türkiye değildir, Teknolojiye ayak uydurması ile ileri Devletlerin arasında yerini almıştır. 15 Temmuz gecesi gerek sosyal medya gerek mesaj hatları ile organize olup, darbeci hainlere haddini bildiren bu halk elbet bir gün kanadı kırık Mine gibilere de haddini bildirmekten geri kalmayacaktır.
Son olarak Mine Kırıkkanat, Atatürk’e taptığını açıkladı ne diyelim cibilliyeti gereği konuşuyor ve konuşmaya da devem edecek gibi...
Saygılarımla.
Uluyan ulusun,
Allah Ekber’dir…
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.