Altın 6376.41 %0.52
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4369 %0.04
Euro 53.4261 %-0.39
Sterlin 61.4615 %-0.02

Yozgat'a yakışır

Geçen sene Yozgat’a bence devletin en büyük hizmetlerinden biri olan Yozgat şehir hastanesi gibi büyük bir hizmet kazandırıldı.
Kendisi saray yavrusu gibi ama içinde hizmet olmayan bir hastaneydi ilk açıldığı zamanlar. Hizmetin olmaması, erken açılmasından mı oldu? Doktor yetersizliğinden mi oldu? İlk defa uygulanan sistemlerden dolaya mı oldu? Yoksa kraldan çok kralcılardan dolayı mı oldu bilemem.
Ama biz Yozgatlılar beklediğimiz hizmeti alamadık.
Zamanın geçmesi ve bir şeylerin rayına oturmasıyla beraber çok şükür şimdi hastane beklenen hizmeti vermeye başladı. İnanıyorum ki her şey daha da güzel olacak.
EĞİTİM ARAŞTIRMA
YAKIŞTI YOZGAT’A

Bozok eğitim araştırma hastanesi geçtiğimiz günlerde hizmete girdi.
Geçen hafta Perşembe günü bir akrabamı götürdüm hastaneye. Hastane şehrin dışında ve merkeze uzak. Hastaneyi dışardan gördüğüm zaman çok büyük ve gösterişli duruyordu.
Aklıma şehir hastanesi geldi hemen.
Şehir Hastanesi de büyük ve gösterişliydi ancak ilk zamanlar hizmet yoktu.
İçimden burası şehir hastanesi gibidir 6 ay sıkıntı çeker insanlar diyerek hastaneye giriş yaptım .
Hastaneye ilk girdiğimde hastane havasını alabildim. Çok şükür AVM havası yoktu. Herkes işinin başında tüm poliklinikler hizmette kapıda hasta yönlendirme yoktu ama hizmet vardı .
Ortopedi polikliniğine muayene oldu akrabam. Çok hafif derece menüsküs yırtığı vardı. 1 pratisyen 2 uzman muayene etti normal bir vatandaş olarak gittiğim hastanede .
İnşallah Yozgat’a ve Yozgatlıya yakışır hizmet vermeye devam edeceklerdir.
Doktorların o yakın ilgisi hastane koridorlarında tüm hastalar tarafından konuşuluyordu.
Ne mutlu böyle bir hastaneye ve doktorlara sahip olduğumuz için.
Bu güzel hizmeti güzel şehir Yozgat’a kazandıran devlet büyüklerimize sonsuz teşekkürler.
İnşallah daha güzel hizmetler alırız.
Hastanenin yapımında çalışan sıvacısından alıcısına kadar teşekkürler. Tabi ki en büyük teşekkürü Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Dekan, Başhekim, Hastane müdürü diye devam eden hizmet silsilesinin kıymetli mensupları ve değerli hocalarımıza.
Rabbim bizleri hastane kapılarına düşürmesin düşürdüğü zamanda iyi hizmet veren hastanelere gitmeyi nasip etsin.
Sağlıklı huzurlu haftalar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Diğer Arşivi

Duruş bozukluğu

22/10/2025 01:11

Sadece ben diyenler...

22/12/2022 07:11

Kara gün 17 Aralık!

20/12/2022 07:43

Umutla Gel 2023

12/12/2022 11:44

Vefa

26/11/2022 08:02